432 v25

Glaseret sprødt svinebryst i mørk øl

4 pers.
3 timer
Middel

Fremgangsmåde

Svinebrystet skæres i 4-5 cm tykke skiver. Rids sværen på tværs, gnid med groft salt og kværnet peber. Braiseres i ovnen i bradepande eller fad med øl og urter ca. 2½ time ved 170°C. Det er vigtigt, at der er væde i bradepanden under hele tilberedningen. Sæt til sidst sværen under grill til den bliver sprød. Hold øje med sværen undervejs.

Server evt. med nogle gode ristede skiver rugbrød.

Ingredienser

  • 1,5 kg svinebryst med svær
  • 1/4 bundt timian
  • 2 æbler groft skåret
  • 2 løg i store tern
  • ½ hvidløg i hele fed
  • 75 cl. mørk øl
  • groft salt og peber
  • evt. ristet rugbrød til servering
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden