432 v30

Indisk inspireret kalkunbryst med stegte ris

4 pers.
3 timer
Middel

Fremgangsmåde

Hak hvidløg og chili og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden. Smør kalkunbrystet ind i marinaden og lad det marinere i ca. 2 timer. Steg herefter kalkunbrystet i ovnen ved 180 grader i ca. 50 minutter.

Risene koges møre i bouillon. Imens skæres grønsagerne i tynde strimper og svitses på panden i lidt olie. Tilsæt risene og krydr med salt og peber.

Kalkunen skæres i skiver og serveres sammen med risene. Top retten af med friskhakkede krydderurter.

Ingredienser

  • Marineret kalkunbryst:
  • 1 stk. kalkunbryst
  • 2 dl. græsk yoghurt
  • 4 fed hvidløg
  • ½ frisk chili
  • 4 tsk. paprika
  • 4 tsk. havsalt
  • Saft fra 2 lime
  • Stegte ris:
  • 320 g parboiled ris
  • 1 porre
  • 4 gulerødder
  • 1 rød peber
  • 2 store persillerødder
  • 1 stort løg
  • ½ bouillonterning
  • Olie
  • Salt, peber
  • Friskhakkede krydderurter (f.eks. bredbladet persille og koriander)
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden