432 v47

Kyllingebryst i fad

4 pers.
45 min
Let

Fremgangsmåde

Læg kartoflerne i en bradepande og forbag dem ved 180°C i ca. 15 minutter.

Kyllingebryst brunes på begge sider på en pande og lægges derefter ned i bradepanden til kartoflerne sammen med champignon og selleri.

Bland fløde, bouillon, estragon, salt og peber og hæld det over kød og grøntsager i bradepanden.

Bages færdig ved 180°C i 30 minutter.

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 250 gr. champignon i halve
  • 250 gr. knoldselleri i tern
  • 600 gr. nye, danske kartofler
  • ½ liter fløde
  • 2½ dl. hønsebouillon
  • frisk estragon
  • salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden