432 v48

Kyllingelår i æblejuice

4 pers.
60 min
Let

Fremgangsmåde

Haserne hakkes eller klippes af kyllingen. Smelt smørret i en varm gryde. Brun herefter kyllingelårene godt af på alle sider i smørret.

Riv æblet og skær blegselleri i stykker, hak et løg, og kom det derefter i gryden og steg det, til det får let farve. Tilsæt paprika, salt, peber, æblejuice og fløde.

Lad retten simre under låg i ca. 45 min.

Ingredienser

  • 4 kyllingeoverlår
  • 1 spsk. paprika
  • 2 revne æbler
  • 1 stort løg
  • 2 stængler bladselleri
  • 3 dl. fløde
  • 5 dl. æblejuice
  • Smør til stegning
  • Persille til pynt
  • Salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden