432 v49

Lammeculotte med grove fritter og grillede asparges

4 pers.
1 time
Middel

Fremgangsmåde

Rids fedtkanten på culotterne. Gnid fedtet med lidt salt og peber. Steg dem i ovnen i 30 minutter ved 170°C og lad dem hvile i 20 minutter inden de skæres i skiver.

Grillede asparges: Roden brækkes af aspargesene og de vendes i lidt olie. De lægges på en grill eller en grillpande og grilles til de får grillstriber. Tages fra varmen og krydres med lidt salt og peber.

Grove fritter med skræl: Vask kartoflerne grundigt og skær dem i både med skræl. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 5 minutter og skyl dem herefter i iskoldt vandbad i ca. 10-15 sekunder. Lad dem tørre lidt og vend dem i olivenolie og krydder med groft salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200°C i 30-40 minutter til de er gyldne og sprøde.

Chili/hvidløgsmayonnaise: Bland mayonnaise og sød chilisauce og tilsæt presset hvidløg efter smag.

Ingredienser

  • 2 stk. lammeculotter
  • salt og peber
  • 1 bundt asparges
  • Grove fritter
  • 1,2 kg. kartofler med skræl
  • salt og peber
  • olivenolie
  • Chili/hvidløgsmayonnaise
  • 1 dl. mayonnaise
  • 1 dl. sød chilisauce
  • 3 pressede fed hvidløg
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden