Culottesteg Angus m. hvidløg/rosmarin marinade

Culottesteg fra Anguskvæg. Vi har i mange år solgt culottestege af Black Angus. det har vi af den simple årsag, at de culotterne er smagfulde og møre. Culottesteg i ovnen eller på grillen er perfekt til en aften, hvor det skal være både nemt, smagfuldt og mørt.

Denne er marineret med hvidløg og rosmarin, som giver et rigtig godt spil til det røde oksekød.

259,95 DKK
stk
( ca.
1300
g
 )
Køb sammen!
En klassisk rustik spegepølse med dejlig mild og rund smag, piftet op med hele peberkorn
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Rå marineret okseculottesteg.

Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved højst +5°C.

Okseculotte (98%), marineret med 2% marinade (delvis hærdet rapsolie, krydderier (bl.a. hvidløg, rosmarin), salt, sukker, spinat).

Energi 775 kJ / 185 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,4 g
Kulhydrater 0,8 g
- heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 19 g
Salt 0,4 g

Opskrifter

Læg culotten i et ildfast fad med en lille smule vand i bunden. Steg culotten i ovnen ca. 10 min. ved 250°C. Skru ned til 150°C og steg færdig ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 55-60°C.
Lad stegen hvile tildækket i ca. 20 min. inden den skæres for.

Stegen er også velegnet til til stegning i kuglegrill.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden