Osso buco

Osso buco stammer fra Italien, og er en klassiker inden for simreretter. Osse buco er fantastisk nem at lave, fordi den passer sig selv i gryden, hvilket giver god tid til at dække bordet og få trukket proppen af vinen.

49,95 DKK
pakke
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk oksekød, skåret af okseskank.

Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved +5°C.

Energi 589 kJ / 140 kcal
Fedt 6 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Skær et par snit langs kanten af hver kødskive, så de ikke danner "skål" under bruning. Beregn kogning i 2-3 timer efter bruning. Kødet skal næsten falde af benene.

Serveres med kartoffelmos. 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden