Nyhed

Nytårsmenu

Gennem mere end 60 år har vi leveret god smag til din nytårsaften, og i år er ingen undtagelse. Vi har sammensat en klassisk nytårsmenu, hvor velsmag og kvalitet er i fokus. Menuen er nem at tilberede, og det sikre dig, at du med ro i maven kan servere en velsmagende menu til årets sidste aften.

Med menuen får du vejledning og instruktionsanvisning, så det er nemt at gå til.

3 retters menu med alt du skal bruge – 295 kr. pr. kuvert

Godt nytår!

Bemærk: Kan kun afhentes den 31. december i åbningstiden i din valgte butik

Bemærk: Kun til afhentning

590,00 DKK
person
Køb sammen!
En tapasanretning til gæsternes ankomst, en lille forret eller noget tredje.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

 

Menuen indeholder:

Forret: Som forret får du en hjemmelavet hummerbisque med kammuslinger og urter. Som pynt på toppen får du bredbladet persille. Til suppen er der et stenovnsbagt brød. 

Hovedret: Til hovedret får du oksemørbrad med pommes Anna, asparges med bacon og marinerede cherrytomater. Hertil får du en hjemmelavet okseglace, og til at pynte med er der blød timian.

Dessert: Til dessert får du chokolade fondant med hindbærkompot. Som pynt får du ”guld knas”, så desserten passer til den festlige anledning.

Energi 524 kJ / 125 kcal
Fedt 4,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,8 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Mørbraden brunes i rygende hedt smør i stegegryden og brunes hastigt ved god varme.

Stik ikke i kødet med en gaffel, men vend det med et par træskeer.

Efter endt bruning lægges kødet på stegeristen i ovnen og steges færdig ved ca. 250°C.

Stegetiden er 15-25 minutter alt efter kødets tykkelse og hvor rødt man ønsker kødet. Kernetemperaturen skal ligge omkring 62°C.

Lad mørbraden hvile tildækkes i min. 15 minutter inden udskæring. 

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden