Et familiefirma i flere generationer
Kvalitet, service og ordentlighed - værdier der går igen i alle led i virksomheden, lige fra indkøb af råvarer, forarbejdning heraf og salg til kunden.
For mere end 60 år siden blev Slagter Theilgaard grundlagt af Erhardt Theilgaard. I 1996 blev der bygget nye og moderne lokaler, og samtidig skete der et generationsskifte som betyder, at brødrene Poul og Viggo Theilgaard i dag driver virksomheden som 2. generation.
En holdning til kvalitet
Slagter Theilgaard startede som en slagterbutik, hvorfor salget til privatkunder over disken også er en fast del af vores DNA. Det er derfor også med en stor stolthed og en vis portion ydmyghed, at vi i dag har glæden ved at drive 4 slagterbutikker. Vi tror på, at dette kun har kunnet lade sig gøre, ved at vi opretholder en høj kvalitet, engagement og service med et smil og på forkant med nye trends inden for fødevarer.
Vi er derfor sikre på, at vi kan give gode madoplevelser – fra én familie til en anden…
Vores virksomhed
Slagter Theilgaard er en slagter, der er blevet større, og som i dag tæller ca. 100 ansatte, hvor virksomheden fordeler sig på butikker og engros.
Som for 60 år siden som i dag lever vi efter værdierne ordentlighed, tillid og kvalitet. Disse værdier går igen i alle led i virksomheden lige fra indkøb af råvarer, til salg af de endeligt forarbejdede varer.
Vores produkter bliver solgt til HORECA-sektoren, supermarkeder, slagtere og andre aktører på fødevaremarkedet. Endvidere eksporterer vi vores produkter til bl.a. Singapore, Grønland, Færøerne, Tyskland og England hvilket udgør knap 30 % af vores omsætning.
Samtlige vores produkter er hjemmelavede uanset om disse sælges i vores butikker eller i engros. Det er din garanti for god kvalitet hver gang.