Om os
Slagter Theilgaard

Et familiefirma i flere generationer

Kvalitet, service og ordentlighed - værdier der går igen i alle led i virksomheden, lige fra indkøb af råvarer, forarbejdning heraf og salg til kunden.

For mere end 60 år siden blev Slagter Theilgaard grundlagt af Erhardt Theilgaard. I 1996 blev der bygget nye og moderne lokaler, og samtidig skete der et generationsskifte som betyder, at brødrene Poul og Viggo Theilgaard i dag driver virksomheden som 2. generation.

signature        

En holdning til kvalitet

Slagter Theilgaard startede som en slagterbutik, hvorfor salget til privatkunder over disken også er en fast del af vores DNA. Det er derfor også med en stor stolthed og en vis portion ydmyghed, at vi i dag har glæden ved at drive 4 slagterbutikker. Vi tror på, at dette kun har kunnet lade sig gøre, ved at vi opretholder en høj kvalitet, engagement og service med et smil og på forkant med nye trends inden for fødevarer.

Vi er derfor sikre på, at vi kan give gode madoplevelser – fra én familie til en anden…

Vores virksomhed

Slagter Theilgaard er en slagter, der er blevet større, og som i dag tæller ca. 100 ansatte, hvor virksomheden fordeler sig på butikker og engros.

Som for 60 år siden som i dag lever vi efter værdierne ordentlighed, tillid og kvalitet. Disse værdier går igen i alle led i virksomheden lige fra indkøb af råvarer, til salg af de endeligt forarbejdede varer.

Vores produkter bliver solgt til HORECA-sektoren, supermarkeder, slagtere og andre aktører på fødevaremarkedet. Endvidere eksporterer vi vores produkter til bl.a. Singapore, Grønland, Færøerne, Tyskland og England hvilket udgør knap 30 % af vores omsætning.

Samtlige vores produkter er hjemmelavede uanset om disse sælges i vores butikker eller i engros. Det er din garanti for god kvalitet hver gang.

Vores historie

Slagter Theilgaard har udviklet sig meget gennem årerne, hvor én butik er blevet til 4, og 3 medarbejdere er blevet til 100. Følg historien på tidslinjen nedenfor fra starten i 1958 og til dagen i dag.

1958
Erhardt Theilgaard starter slagterforretning

I året 1958 starter Erhardt Theilgaard sin første slagter butik i Esbjerg.

123 v25
123 v34
1966
Ny og større butik åbnes

Efter nogle år som "mand og kone" butik, flyttede Erhardt slagterbutikken til større lokaler. På dette tidspunkt var der omkring 75 slagterbutikker i byen Esbjerg, og ca. 3600 slagtere i hele Danmark.

1971
Erhardt Theilgaard åbner filialer

I årerne 1971 og 1972 åbner Erhardt Theilgaard endnu 2 butikker i Esbjerg, der senere bliver solgt fra i 1977. 

1977
Produktion åbner

Efter at have drevet 3 slagterbutikker, bliver aktiviteterne samlet i ny produktion, hvor engroshandlen for alvor begynder at spire.

123 v26
123 v33
1985
Slagterbutik åbnes igen

Efter at have drevet engroshandel og butik fra en og samme adresse, åbnes nu endnu en butik i gågaden i Esbjerg. Handlen flyttes nu helt tæt på kunderne. Ud over at have kød i disken begynder kunderne nu også at efterspørge salater, vin og øvrigt tilbehør til maden. 

1996
Aktiviteterne samles og generationsskifte sker

I 1996 blev der bygget nye og moderne lokaler, og samtidig skete der et generationsskifte som betyder, at brødrene Poul og Viggo Theilgaard i dag driver virksomheden som 2. generation af firmaet. På dette tidspunkt er der 600 slagterbutikker tilbage i Danmark.

123 v2
all frames slagter theilgaard jpegs 165
2009
Butik åbner i Esbjerg midtby

Efter flere år med vækst i både butikken på Oddesundvej, blev der åbnet endnu en butik i Esbjerg. Den nye butik blev opbygget og drevet efter samme koncept som butikken beliggende på Oddesundvej. 

2012
Blåvand

Flere kunder og byer efterspørger en god slagter, og efter flere overvejelser, bliver en butik i sommerferiebyen Blåvand åbnet. En klassisk sæsonbutik, men fuld fart på om sommeren og en stille vinterperiode.

123 v28
all frames slagter theilgaard jpegs 125
2016
Aarhus byder velkommen

Den første Slagter Theilgaard butik der bliver åbnet uden for Esbjerg kommune er i Aarhus. Butikken i Aarhus er placeret i bymidten i det pulserende Aarhus, og kunderne er langt fremme på madscenen, hvad angår nye tendenser og produkter. En spændende butik, der tilbyder masser af især friland og økologi.

123 v27
all frames slagter theilgaard jpegs 77
2018
Udbygning af produktionen på Oddesundvej

Efter flere år med god vækst er faciliteterne på Oddesundvej presset, og det blokerer for yderligere vækst. Derfor blev der bygget et nyt frysehus med 800 pallepladser, ligesom eksisterende frys bliver konverteret til kølerum. 

123 v25
123 v26

Slagter Theilgaard i dag

I dag har Slagter Theilgaard 4 selvstændige butikker, og leverer varer til mere end 200 købmænd spredt ud på Jylland og Fyn. Som for 60 år siden er kvalitet, service og ordentlighed stadig altafgørende for vores forretning, vores valg af leverandører og vores valg af råvarer.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden