123 v45

Æbleflæsk med smørstegt rugbrød

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde 

De tykke skiver bacon skæres i tern og ristes i gryden. De andre skiver steges og gemmes til pynt. Når baconternene er ristet gyldne, tages de op af gryden med en hulske. Løg skåret i tynde skiver tilsættes og steges til de er klare og bløde. De må ikke tage farve.

Æbler skæres i tynde både og tilsættes, og der røres godt rundt. Læg låg på og lad blandingen simre, til den er godt mør. Smages til med salt og peber. Vend de små bacontern ned i æblerne. Man kan her tilsætte et æble skåret i fine tern for at give æbleflæsket sprødhed. Steg rugbrødet i smørret.

Kom æbleflæsket op i et lille smukt fad. Pynt med skiver af stegt bacon, og læg rugbrød ved siden af.

Ingredienser

  • 8 skiver bacon 1 cm tykke
  • 8 skive bacon 3-4 mm tykke
  • 1 løg
  • 5 æbler (evt. Belle de Boskoop)
  • Lidt sukker
  • Lidt salt og peber
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 spsk. smør
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden