432 v2

Andebryst med citronpeber på bund af grøntsager

4-5 pers.
60 min.
Middel

Fremgangsmåde

Skindet på andebrystet krydssnittes og drysses med citronpeber. Rødløg, æble og timian blandes sammen og lægges som bund på stegefilmen. Herpå lægges andebrystet. Stegefilmen lukkes sammen med kødtråd.

Andebrystet steges i en forvarmet ovn ved 180°C i 25-35 minutter eller til en kernetemperatur på 75°C. Lad stegen hvile i ca. 10 minutter inden udskæring.

Tilbehør: Bland olie, frugteddike, honning, salt, peber og rødløg. Smag til.

Vend derefter kartoflerne i løgvinaigretten.

Ingredienser

  • 1 stk. andebryst ca. 400 g.
  • 200 gr. æbler i både
  • 80 gr. rødløg i både
  • 2 stilke frisk timian
  • citronpeber
  • stegefilm/stegepose
  • Tilbehør:
  • 400 gr. kogte kartofler uden skræl
  • 1 stk. rødløg i tynde strimler/tern
  • 2 spsk. olie
  • 1 spsk. frugteddike
  • 1 spsk. honning
  • salt og peber
  • ½ bdt. dild
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden