Tilfoj en overskrift 3

BBQ cheeseburger med coleslaw

4
20 min.
nem

Pensel de formede hakkebøffer med BBQ sauce.

Grill bøfferne ved direkte varme på hver side i 1-2 minutter, derefter indirekte varme et par minutter på hver side.

Læg to skiver god ost på hver hakkebøf de sidste to minutter.

TIP! Når du kommer osten på, kan du også lægge burgerbollerne på grillen, de skal kun lunes ca. 1 minut.

Byg burgeren med briochebrød, coleslaw, hakkebøf og gode saucer.

Serveres med pommes frites. 

Ingredienser

  • 4 stk. hakkebøffer, ca. 130 gr. pr. stk.
  • 4 stk. brioche burgerboller
  • 8 skiver smelteost
  • BBQ sauce, prøv evt. Grill Marinade fra Hr. Skov, som kan købes i Slagter Theilgaards butikker.
  • 400 gr. hjemmelavet coleslaw salat fra Slagter Theilgaard
  • Evt. tilbehør: Pommes frites
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden