432 v7

Beef brisket med grillede majs og kartoffelsalat

3-4 pers.
12 timer
Middel

Fremgangsmåde

Brun Farin, salt, peber og presset hvidløg blandes sammen med Cola. Marinaden fordeles på oksebrystet og lægges i en lukket pose. Lad kødet marinere i ca. 48 timer.

Oksebrystet tilberedes i en lukket grill ved indirekte varme ved 78°- 80° i 10-12 timer. Kan ligeledes tilberedes i en ovn.  

Kartoffelsalat: Mayonnaisen røres med dilddressing, salt og peber. Derefter tilsættes cremefraice og dressingen smages til. Ved til sidst fintsnittet agurk, rødløg og purløg samt de afkølede kartofler i dressingen.

Majs: Majsene grilles ved direkte varme til bladene er brankede. Bladene pilles af majsene, og majsene grilles kort ved direkte varme, for at give dem lidt kulør. De pensles til sidst med smeltet smør og krydres med salt og peber.

Ingredienser

  • 1,2 kg. oksespidsbryst
  • 3 spsk. brun farin
  • 1½ spsk. salt
  • ½ tsk. cayennepeber
  • ½ tsk. peber
  • 1 fed hvidløg
  • 0,25 l. Cola
  • Kartoffelsalat
  • 700 g. kogte/bagte nye kartofler i halve
  • 100 g. mayonnaise
  • 100 g. creme fraiche
  • ½ agurk uden kerner
  • 1 lille rødløg
  • 1 bundt purløg
  • 70 g. dilddressing
  • salt og peber
  • Majs
  • 4 majskolber med blade på
  • salt og peber
  • 50 g. smeltet smør
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden