Beef brisket med grillede majs og kartoffelsalat
3-4 pers.
12 timer
Middel
Fremgangsmåde
Brun Farin, salt, peber og presset hvidløg blandes sammen med Cola. Marinaden fordeles på oksebrystet og lægges i en lukket pose. Lad kødet marinere i ca. 48 timer.
Oksebrystet tilberedes i en lukket grill ved indirekte varme ved 78°- 80° i 10-12 timer. Kan ligeledes tilberedes i en ovn.
Kartoffelsalat: Mayonnaisen røres med dilddressing, salt og peber. Derefter tilsættes cremefraice og dressingen smages til. Ved til sidst fintsnittet agurk, rødløg og purløg samt de afkølede kartofler i dressingen.
Majs: Majsene grilles ved direkte varme til bladene er brankede. Bladene pilles af majsene, og majsene grilles kort ved direkte varme, for at give dem lidt kulør. De pensles til sidst med smeltet smør og krydres med salt og peber.