BofStroganoff

Bøf stroganoff

4
40-60 min.
nem

Brun lidt af kødet af ad gangen, ellers kommer man nemt til at koge og ikke stege det. 

Steg løg let i en pande eller gryde. Brun til sidst svampene og kom det hele i gryden med kødet. Tilsæt tomatpuréen og lad det simre godt i gryden i 5 minutter, mens der røres af og til.

Tilsæt vinen og kog ned til halvdelen af ​​væsken. Tilsæt herefter oksebouillon og lad det koge ind til ca. halvdelen af mængden. 

Rør creme fraiche i og lad det simre et par minutter til gryden har en fin konsistens. Smag til med salt og peber.

Serveres med kartoffelmos. 

Ingredienser

  • 800 g. stroganoff
  • 2 stk. løg
  • Smør til stegning
  • 300 g. friske svampe
  • 2 spsk tomatpure
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 dl. rødvin
  • 2 dl. oksebouillon
  • 3 dl. creme fraîche
  • Salt
  • Peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden