Bookmakers sandwich
Fremgangsmåde
Dagen før
De syltede rødløg laves dagen før. Kog eddike, sukker og vand op. Skær rødløg i skiver eller både. Blancher løgene i lagen og sigt lagen op i en beholder. Lad dem køle af til stuetemperatur. Hæld løgene ned i lagen og læg låg på. Stil på køl natten over.
På dagen
Klargør svampene og skær dem i evt. mindre stykker. Steg dem på panden i lidt olie til de er gyldne.
Brødet skæres i 8 skiver på ca. 1 cm i tykkelsen. Smør brødet på begge sider med smør og rist skiverne i en forvarmet ovn på 200°C til det er gyldent. Varm imens en pande op til den er rygende.Salt bøfferne og steg dem hårdt i en rigelig mængde olie til de er røde i midten ca. 50°C. Tag dem af panden og lad dem hvile 3 minutter inden de skæres i skiver. Bland mayonnaise og sennep - og smør brødene på den ene side. Skiver af kødet placeres på de fire af brødene og picorrino rives fint ud over. Spar ikke på osten. Læg nu svampe, semi-dryed tomater og syltede løg på. Læg låg på med de sidste skiver brød.