
Cuvettesteg med kantareller
Start ovnen på 250 grader. Rids fedtkanten hvis det ikke er gjort, gnid cuvetten ind i salt og peber og provencekrydderi.
Læg herefter stegen i et ovnfast fad og brun den i ovnen ved 250° C i ca. 5 min. Skru ned for varmen til 150° C og fortsæt stegningen ca. 25 min. til stegen har en kernetemperatur på ca. 58° C. Brug stegetermometer til at måle temperaturen. Lad stegen hvile 10-20 minutter
Skær rødløgene ud i ringe, steg dem let i smør. Tilsæt sennepsfrø, honning og æblecider.
Lad det koge ind og smag til med salt og peber.
Rens kantarellerne og steg dem i ca. 5 min i smør. Tilsæt fløden og lad det koge lidt ind, smag til med salt og peber.
Server cuvetten skåret i tynde skiver, anrettet på midten af tallerkenen med kantareller rundt om drysset med frisk timian.
Server rødløgkompot og kartofler til.