432 v17

Farsbrød med ferskner

4 pers.
60 min
Middel

Fremgangsmåde

Broccolien brækkes i mindre stykker og blancheres i varmt vand.

Rør alle ingredienser sammen til farsbrødet og fordel det jævnt. Rul det om broccolien og tryk fersknerne ned på toppen af farsbrødet. Kom evt. relish ned i ferskenfordybningerne.

Steg ved 200°C i 25 - 30 min.

Ingredienser

  • ½ kg. hakket kalv og flæsk
  • 2 æg
  • 1 hakket løg
  • 125 gr. grahamsmel
  • 2 stilke persille
  • 1 kvart broccoli
  • Et par ferskner
  • Salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden