432 v18

Farserede portobellosvampe

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Tag stokken ud af svampene og udhul dem. Hak stokkene og kom dem i farsen sammen med paprika, spidskommen, æg, hakket løg, vand/mælk samt salt og peber. Rør det hele godt sammen til en fars og kom det i svampene. Tilbered i ovn eller grill ved 180°C i 15-20 minutter.

Ingredienser

  • 4 stk. portobellosvampe
  • 500 g. hakket svinekød
  • 1 spsk. paprika
  • ½ tsk. spidskommen
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 2 dl. vand eller mælk
  • salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden