432 v22

Fransk mørbrad med frisk løvstikkepesto

3-4 pers.
60
Middel

Fremgangsmåde

Skyl og slyng løvstikken tør. Kom løvstikke, presset hvidløg, revet parmesanost, hakkede nødder og salt i en blender. Kør og tilsæt olien gradvist, mens der blendes til en pesto.

Skær baguetten igennem på langs. Pensl med løvstikkepesto. Mørbraden lægges på og der lukkes med baguetten. Pak baguetten i bacon og bind kødsnor omkring. Grill mørbrad i baguette ved indirekte grill i ca. 25 minutter.

Pestoen holder sig fint en uges tid, hvis den hældes på et glas med låg og opbevares i køleskabet.

Ingredienser

  • 1 baguette (i samme længde som mørbraden)
  • ½ svinemørbrad flækket på langs
  • 3 spsk. løvstikkepesto
  • 10 skiver bacon
  • Løvstikkepesto:
  • 1 bundt løvstikke
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g parmesan
  • 1 dl hasselnødder eller mandler
  • 2 tsk. salt
  • 3-4 dl. olivenolie
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden