432 v39

Gourmet koteletter på ben med krydderurtecreme

3-4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Kom et drys salt, peber, timian og olie i en frysepose. Kom Duroc koteletterne i posen og massér blandingen ind i kødet.Lad kødet trække en times tid og steg det derefter på en grillpande eller på havegrillen i 3-4 minutter på hver side alt efter tykkelse. Har du blot en almindelig pande, så bruger du den. Servér koteletterne med grillede asparges, nye kartofler og krydderurtecreme.

Grillede asparges

Knæk bunden af de grønne asparges, vend dem i lidt olie og grill dem på grillpanden eller på havegrillen i 3-4 minutter. Giv de grillede asparges lidt salt og peber og læg dem i et fad. Drys dem med finthakkede skalotteløg, der lige er vendt i lidt eddike.

Krydderurtecreme

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en grøn og lækker kold sauce.

Ingredienser

  • 4 store Duroc koteletter på ben
  • et drys flagesalt
  • 1-2 spsk. tørret timian
  • 3-4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
  • Grillede asparges
  • 2 bundter grønne asparges
  • Koldpresset jomfruolivenolie
  • Et drys flagesalt og friskkværnet sort peber
  • 2 bananskalotteløg eller 3 alm. skalotteløg
  • 3 spsk. æbleedikke eller hvidvinseddike
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden