Gourmet koteletter på ben med krydderurtecreme
Fremgangsmåde
Kom et drys salt, peber, timian og olie i en frysepose. Kom Duroc koteletterne i posen og massér blandingen ind i kødet.Lad kødet trække en times tid og steg det derefter på en grillpande eller på havegrillen i 3-4 minutter på hver side alt efter tykkelse. Har du blot en almindelig pande, så bruger du den. Servér koteletterne med grillede asparges, nye kartofler og krydderurtecreme.
Grillede asparges
Knæk bunden af de grønne asparges, vend dem i lidt olie og grill dem på grillpanden eller på havegrillen i 3-4 minutter. Giv de grillede asparges lidt salt og peber og læg dem i et fad. Drys dem med finthakkede skalotteløg, der lige er vendt i lidt eddike.
Krydderurtecreme
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en grøn og lækker kold sauce.