Tilfoj en overskrift 2 v3

Grillede spyd med frikadeller

4
20 min.
let

TIP! Tilbered frikadellerne, tråd dem på spyd med rødløg og varm dem i ovnen ved 180 grader i 10 minutter lige før servering.

Bland det hakkede kød med æg, rasp, hvidløg og krydderurter. Smag til med salt og peber. Brug en lille spiseske, som du dypper i koldt vand, inden du portionerer og danner kugler af hakket kød.

Steg frikadellerne i smør, til de er gyldne og gennemstegte.

Du kan også tilberede dem på grillen:

Træk frikadellerne på spyd, hver anden gang med hakket rødløg. Start med at stege dem i 1 minut på hver side ved direkte varme, og steg derefter til de netop er gennemstegte, ved indirekte varme.

Server for eksempel med en frisk grøn salat og dressing i pitabrød, eller med BBQ sauce og grillet majs.

Ingredienser

  • 500 gr. hakket svinekød
  • 1 æg
  • 2 spsk. panko (brødkrummer)
  • 2 fed hvidløg (fint hakket)
  • 2 spsk. friske krydderurter, finthakket (fx purløg og persille) 2 spsk friske krydderurter, finthakket (fx purløg og persille)
  • Salt
  • Peber
  • Smør til stegning
  • 1 løg
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden