
Grillet flanksteak med barbecuebønner i taco tubs
Hvis flanksteaken er uden marinade, kan du evt. marinere den i din yndlingsmarinade natten over. Du kan også give den et lag med en god glaze både før, under og efter grillning.
Grill flanksteaken ved direkte varme i 2 minutter på hver side, og sæt den derefter på indirekte varme i ca. 15 min., hvor du vender kødet flere gange.
Lad kødet hvile inden du skærer det i strimler.
Svits løg og hvidløg i olivenolie, indtil løget er blankt og blødt.
Tilsæt grillkrydderi og barbecuesauce og svits i et par minutter mere.
Tilsæt bønner samt hakket tomat og lad det simre i 5 minutter uden låg. Smag til med salt og peber.
Varm taco tubs i ovnen som anvist på pakken.
Fyld taco tubs med salat, barbecuebønner, strimler af flanksteak, creme fraiche og cheddar. Top med lidt friskpresset limesaft, finthakkede forårsløg og friske koriander.