Hamburgerryg med spaghetti grønkål
4 pers.
ca. 30 min.
Let
Tænd ovnen på 180°. Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad. Steg den i ovnen i 40 minutter.
Klip grønkålen fri af stilken i midten. Skyl den, og hak den helt fint med en kniv eller i en foodprocessor. Læg grønkålen i en skål.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil løget, og hak det fint. Smelt smørret i en dyb pande. Steg løget, til det er klart.
Tilsæt grønkålen. Hæld vandet fra spaghettien (gem lidt kogevand),og hæld den på panden. Tilsæt lidt kogevand. Vend det hele godt rundt.
Drys med parmesan lige før servering, og krydr med salt og peber.
Skær hamburgerryggen i tynde skiver, og servér med stærk sennep.
Drys med finthakket purløg.