Klassisk hotdogs - hjemmelavet fra bunden!
Fremgangsmåde
Brød
Rør gær, sukker og salt ud i vandet. Tilsæt mel lidt efter lidt. Når cirka halvdelen af melet er tilsat, så ælt æg og smeltet smør i. Tilsæt resten af melet og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve lunt i ca. 15-20 minutter. Form pølsebrødene - ca. 120 g. pr. brød. Lad dem efterhæve til de bliver lette og luftige. Bag pølsebrødene ved 200° i ca. 12-14 minutter.
Ketchup
Rødløg, æbler, bladselleri, fennikel og hvidløg skæres i mindre stykker. Læg dem i en gryde og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad det simre, indtil det er tykt. Blend med en stavblender til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
Ølsyltet agurkesalat
Skær agurk i tynde skiver - brug eventuelt et mandolinjern. Kog de øvrige ingredienser op og køl af. Kom agurkeskiverne i et glas og hæld lagen over. Sæt på køl indtil brug.
Sennep
Rør ingredienserne sammen. Senneppen kan med fordel laves et par dage før og trække smag i køleskabet. Kan holde sig i 14 dage uden problemer.
Ristede løg
Pil og skær løgene tyndt - brug eventuelt et mandolinjern. Vend løgringene med 2 spsk. mel. Steg i ca. 1 cm olie på pande eller i frituregryde. Når løgene er kølet af, opbevares de i en lufttæt beholder indtil brug. Kan holde sig 3-4 dage.
Remoulade
Hak meget fint og bland sammen ingredienserne sammen. Farven kan justeres yderligere med gurkemeje. Smag til med salt, peber og sukker.