432 v38

Klassisk pariserbøf med rå æggeblomme

4 pers.
45 min
Middel

Fremgangsmåde

Fordel oksekødet på brødskiverne i et jævnt lag. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne, først med kødsiden nedaf i ca. 2 min. derefter med brødsiden nedad i ca. 2 min. Læg pariserbøfferne på en plade med bagepapir og drys med salt og peber. Bag alle pariserbøfferne færdige midt i ovnen ved 200° i ca. 10 minutter.

Anret rødbeder, kapers, rødløg  og revet peberrod i skåle hver for sig, og server tilbehøret sammen med de varme pariserbøffer.

Hæld til sidst de rå æggeblommer over de færdiganrettede pariserbøffer.

Ingredienser

  • 600 - 800 g. hakket oksekød
  • 4 skiver groft franskbrød
  • 50 g. høvlet peberrod
  • 4 spsk. kapers uden lage
  • 1 finthakket rødløg
  • 150 g. hakkede, syltede rødbeder
  • 4 rå æggeblommer
  • 30 g. smør eller olie
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden