432 v42

Koteletter med dijonmarineret fyld

4 pers.
1 time
Middel

Fremgangsmåde

Bestil evt. de fyldte koteletter hos din slagter.

Koteletterne bages i ovnen i ca. 15 minutter ved 200°C.

Kartoffelbjælker: Kartoflerne skæres i bjælker, vendes i olie, krydres med salt og peber og steges i ovnen 45 minutter ved 200°C.

Hvidløgsdip: Bag et helt hvidløg i ca. 30 minutter ved 200°C. Når det er mørt, moses fedene og blandes i græsk yoghurt.

Ingredienser

  • 4 koteletter med fyld
  • 1 kg. skrællede kartofler
  • ½ liter græsk yoghurt
  • 1 helt hvidløg
  • olivenolie
  • salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden