Koteletter med frisk pasta o urtecreme og råsyltede urter
Fremgangsmåde
Varm olie og smør på panden ved god varme, men uden at det branker. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Råsyltede urter: Skær gulerødder og kinaradisse i papirtynde strimler. Forårsløgene snittes helt fint. Bland fintrevet skal af citronen, saften af citronen og honning. Vend de snittede urter i dressingen og lad de marinerede urter trække minimum 30 minutter inden servering.
Pasta i urtecreme: Kog den friske pasta i letsaltet vand tilsat 1 tsk. olie i ca. 3 minutter. Hæld derefter pastaen i en sigte og brus det over med koldt vand, så det stopper kogningen.
Fløden koges op, så den tykner let, og tilsættes krydderurterne. Vend pastaen i urtecremen og smag til med salt og peber.