432 v43

Koteletter med frisk pasta o urtecreme og råsyltede urter

4 pers.
50 min
Middel

Fremgangsmåde

Varm olie og smør på panden ved god varme, men uden at det branker. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.

Råsyltede urter: Skær gulerødder og kinaradisse i papirtynde strimler. Forårsløgene snittes helt fint. Bland fintrevet skal af citronen, saften af citronen og honning. Vend de snittede urter i dressingen og lad de marinerede urter trække minimum 30 minutter inden servering.

Pasta i urtecreme: Kog den friske pasta i letsaltet vand tilsat 1 tsk. olie i ca. 3 minutter. Hæld derefter pastaen i en sigte og brus det over med koldt vand, så det stopper kogningen.

Fløden koges op, så den tykner let, og tilsættes krydderurterne. Vend pastaen i urtecremen og smag til med salt og peber.

Ingredienser

  • 4 koteletter med ben
  • salt og peber
  • olie og smør til stegning
  • Råsyltede urter
  • 200 gr. gulerødder
  • 200 gr. kinaradisser
  • 200 gr. forårsløg
  • saft og skal fra 1 citron
  • ½ spsk. honning
  • Pasta i urtecreme
  • 500 gr. frisk pasta
  • 3 dl. fløde
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 håndfuld persille
  • salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden