Krebinetter og krydret salat med efterårets danske frugter
Fremgangsmåde
Pisk eddike, sirup, olie, salt og peber sammen til en dressing.
Skær blommer og æbler i tynde både og vend dem i dressingen. Lad dem trække mens resten laves.
Skyl og tør salat og persille. Nip bladene af persillen. Skær løget i meget tynde både og chilien i fine strimler. Bland med frugten lige før servering.
Kog eller ovnbag kartoflerne.
Form fire flade og runde karbonader. Pres kødet sammen og hak krebinetterne ternede i overfladen på begge sider med en kniv.
Pisk ægget sammen med en smule salt i en dyb tallerken. Kom mel og rasp i hver sin dybe tallerken og krydr med salt og peber.
Vend krebinetterne i mel og bank det overskydende af. Vend dem i æg og derefter i rasp.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme. Læg krebinetterne på, når fedtstoffet er bruset af, og panden er varm nok. Brun krebinetterne 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg færdigt 4-5 minutter på hver side.