432 v45

Krebinetter og krydret salat med efterårets danske frugter

4 pers.
40 min
Middel

Fremgangsmåde

Pisk eddike, sirup, olie, salt og peber sammen til en dressing. 
Skær blommer og æbler i tynde både og vend dem i dressingen. Lad dem trække mens resten laves.

Skyl og tør salat og persille. Nip bladene af persillen. Skær løget i meget tynde både og chilien i fine strimler. Bland med frugten lige før servering.

Kog eller ovnbag kartoflerne.

Form fire flade og runde karbonader. Pres kødet sammen og hak krebinetterne ternede i overfladen på begge sider med en kniv. 
Pisk ægget sammen med en smule salt i en dyb tallerken. Kom mel og rasp i hver sin dybe tallerken og krydr med salt og peber. 
Vend krebinetterne i mel og bank det overskydende af. Vend dem i æg og derefter i rasp.

Varm fedtstoffet på en pande ved god varme. Læg krebinetterne på, når fedtstoffet er bruset af, og panden er varm nok. Brun krebinetterne 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg færdigt 4-5 minutter på hver side.

Ingredienser

  • 1 spsk. sherryeddike
  • ¾ spsk. ahornsirup
  • 2 spsk. olie
  • salt og peber
  • Salat:
  • 300 g æbler eller 300 g pærer eller en blanding heraf
  • 150 g modne blommer
  • 100 g små blandede salatblade
  • ½ bundt bredbladet persille
  • 1 lille rødløg
  • 1/3 rød chili
  • Krebinetter:
  • 500 g hakket svinekød
  • 1 æg
  • 1 dl mel
  • 1-2 dl rasp
  • 1½ -2 spsk olie
  • 1½ -2 spsk smør
  • Tilbehør
  • 800 g kartofler kogte eller ovnbagte
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden