Krydret kyllingebryst med couscous
Mariner kyllingebrysterne med 50 gram god chili- eller BBQ-marinade i 1-2 timer.
Sæt ovnen på 200 grader.
Steg kyllingebrysterne på alle sider, indtil de er gyldne. Steges videre i ovnen til de har en kernetemperatur på 66 grader. Brug et termometer. Det tager cirka 10-15 minutter. Pensl resten af marinaden over kyllingebrysterne lige inden de skal ud af ovnen for en stærkere smag. Lad kødet hvile i 10-15 minutter inden servering.
Lav couscousen.
Kog 4 dl. vand med grøntsagsbouillonterningen i. Kom couscous i, rør rundt og læg låg på. Lad simre i cirka 8 minutter, mens du skærer grøntsagerne.
Skær cherrytomaterne i halve, agurken i halve, skær knoldsellerien i skiver og rødløget i tynde skiver.
Bland grøntsagerne med den lune couscous og bland salaten i lige inden servering. Smag til med god olivenolie, et skvæt citronsaft, salt og peber.
Server med en dressing af naturlig græsk yoghurt blandet med friske krydderurter som f.eks basilikum, estragon, purløg og/eller persille.