Kung Pao kylling
Rist rosa peber på en tør pande til aromaerne kommer frem, ca. 2 minutter. Knus dem derefter i en morter. Bland de knuste peberkorn med 1,5 spsk majsstivelse.
Skær kyllingefileterne i tern og bland dem med peber- og majsstivelsesblandingen. Steg dem i olie til de er gyldenbrune og gennemstegte, ca. 6-7 minutter.
Overfør kyllingen til en tallerken og stil til side. Tør panden næsten helt ren med køkkenrulle. Lidt peber kan efterlades. Kom ny olie på panden og steg chili, hvidløg og ingefær ved middel varme i et par minutter.
Tilsæt broccolibuketter og hele sukkerærter og svits i to minutter. Grøntsagerne skal stadig være sprøde, men gennemvarme. Tilsæt det finthakkede forårsløg og svits i et minut, inden kyllingen tilsættes tilbage til panden.
Bland resten af majsmelet med vand, sojasovs, eddike og honning og hæld det på panden. Bland godt og steg det hele, indtil kyllingen er gennemvarmet igen. Tilsæt grofthakkede peanuts til allersidst og rør dem let i.