Kyllingebryst med chorizo og smeltet ost
4
40-60 min
Let
Kyllingebryst:
Skær en lomme på langs i kyllingebrysterne og fyld dem med ost og chorizo. Krydr med peber og pak kyllingebrysterne ind i bacon.
Brun kyllingebrysterne i smør, til de er gyldne over det hele. Rist dem i ovnen ved 180°C til de har en kernetemperatur på 65°C.
Ratatouille:
Hak løg, hvidløg og chili fint. Skær aubergine og squash i tern.
Svits løg og hvidløg i olie, indtil løgene er bløde.
Tilsæt squash, aubergine og chili. Lad stege i 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater og kog i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Urtebagte kartofler:
Vend kartoflerne i olivenolie, koriander, salt og peber.
Bag i ovnen ved 180°C til de er helt møre. Dette tager cirka 30 minutter.
Skær kyllingebrystet i skiver og server med ratatouille og urtebagte kartofler.