Lammeculotte med grove fritter og grillede asparges
Fremgangsmåde
Rids fedtkanten på culotterne. Gnid fedtet med lidt salt og peber. Steg dem i ovnen i 30 minutter ved 170°C og lad dem hvile i 20 minutter inden de skæres i skiver.
Grillede asparges: Roden brækkes af aspargesene og de vendes i lidt olie. De lægges på en grill eller en grillpande og grilles til de får grillstriber. Tages fra varmen og krydres med lidt salt og peber.
Grove fritter med skræl: Vask kartoflerne grundigt og skær dem i både med skræl. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 5 minutter og skyl dem herefter i iskoldt vandbad i ca. 10-15 sekunder. Lad dem tørre lidt og vend dem i olivenolie og krydder med groft salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200°C i 30-40 minutter til de er gyldne og sprøde.
Chili/hvidløgsmayonnaise: Bland mayonnaise og sød chilisauce og tilsæt presset hvidløg efter smag.