Lammeculotte med krydderurtepanade
Fremgangsmåde
Kartoflerne vendes med olie og krydres med salt, peber og evt. timian eller rosmarin. Sæt dem i forvarmet ovn ved 180°C varmluft i ca. 45-50 minutter - eller til de er møre og gyldne.
Spidskål skæres i kvarte eller ottendedele afhængig af størrelsen. Bådene overhældes med det smeltede smør og drysses med fint salt og derefter parmesan. Kålen sættes ind i ovnen samtidig med culotterne.
Lammeculotterne krydres med salt og peber. Hakket hvidløg og rosmarin drysses over og culotterne kommes i en 180°C varm ovn i 20-25 minutter. Krydderurterne til tapanaden, hvidløg og kapers, hakkes groft. Tapanaden smøres på lammeculotterne, når de kommer ud af ovnen, herefter skal de hvile i 15 minutter tildækket inden servering.
Tomater, oliven, basilikum og peberfrugt skæres i små tern til salsaen. Der smages til med olivenolie, salt og peber.