432 v52

Lammekoteletter i flødesovs

4 pers.
45 min
Middel

Fremgangsmåde

Pil og hak hvidløgsfedene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel udrørt i vand derefter fløde, boullion, salvie og balsamicoeddike.. Lad saucen koge op.

Steg koteletter i smør - ca. 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Læg koteletterne i saucen og lad dem simre med et par minutter.

Byd hertil kogte kartofler og broccoli.

Ingredienser

  • Lammekoteletter dobbelte
  • 4 store eller 8 små
  • ca. 50 g. smør
  • Salt og peber
  • 2 fed hvidløg
  • 10 g smør
  • 1 spsk. hvedemel
  • 1 dl vand
  • 2½ dl piskefløde
  • 1 bouillon terning
  • (okse eller kalve)
  • 1½ tsk. salvie
  • 1 spsk. balsamicoeddike
  • Tilbehør:
  • 1 kg. kartofler
  • 600 g. broccoli
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden