Nakkekoteletter i salsasauce og ris

Luksus nakkekoteletter i salsasauce

2 pers.
30 min
Nem

Fremgangsmåde

Duroc nakkekoteletterne brunes på en pande og krydres med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og sæt dem i en forvarmet ovn 10-12 minutter ved 175°C.
Tomater, løg, peberfugt, hvidløg og timian blendes til en grov puré. Varm puréen op på panden og smag til med salt og peber. Koteletterne serveres i salsasaucen med ris til.

Duroc koteletterne kommer fra lokale frilandsgrise. Kødet er mere marmoreret og er mere smagfuldt end konventionelle koteletter. Man kan dog også sagtens anvende almindelig koteletter med et rigtig godt resultat.

 

 

Ingredienser

Ingredienser

  • 2 stk. Duroc nakkekoteletter
  • 4 stk. tomater
  • 1 stk. løg
  • 1 stk. peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 2 kviste timian
  • Salt og peber
  • Lidt olie til stegning
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden