Marineret kamfilet med bagt kartoffelsalat og appelsin
Skær kartoflerne i halve og læg dem i et ovnfast fad.
Drys olie, salt, peber og timian over.
Sæt i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
Ovnstegt svinefilet:
Kom den marineret kamfilet på en varm pande og brun hurtigt kødet ved høj varme på alle sider.
Kom svinefileten i et ovnfast fad – gerne sammen med kartoflerne. Stil midt i ovnen ved 180 grader og steg i cirka 20 minutter til kartoflerne er møre og kødet måler ca. 68 grader.
Bagt kartoffelsalat:
Hak soltørret tomat i strimler. Bland de bagte kartofler med soltørret tomat og rucola. Tag lidt af olien fra de soltørrede tomater. Skræl appelsinen og skær frugtkødet i stykker. Bland det hele hurtigt til en simpel kartoffelsalat.
Server svinefileten i fingertykke skiver sammen med lun kartoffelsalat.