432 v59

Marineret nakkekotelet med råsyltede blomkål og broccoli

4 pers.
40 min
Let

Fremgangsmåde

Brun koteletterne uden fedtstof på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme, 3-4 min. på hver side. Nakkekoteletterne er også velegnede til at grille.

Lav en blanding af citronsaft, flormelis, sennep, salt og peber. Smag dressingen til og vend blomkål og broccoli i.

Server nye, danske kartofler til. 

Ingredienser

  • 4 marinerede nakkekoteletter
  • 1 blomkål i små buketter
  • 1-2 broccoli i små buketter
  • citronsaft
  • flormelis
  • sennep
  • salt og peber
  • Evt. nye kartofler
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden