lille2

Meatball sandwich med bagte tomater og bløde løg

2 pers.
30 min
Nem

Fremgangsmåde

Farsen trykkes ud af tarmen fra medisterpølsen i små kødbolle størrelser. Kødbollerne brunes på en pande i smør og bages færdig i ovnen ved 175°C i ca. 10 minutter.

Kom lidt mere smør på panden sammen med bacon og løg. Løgene steges gyldne og smages til med eddike, sukker, salt og peber.

Tomaterne bages møre (ca. 10 minutter i ovn ved 175°C) med olie, salt og peber.

Samles til en sandwich med salatmayonnaise, salat og grønt efter ønske, de bløde løg, bagte tomater og kødbollerne. Ønsker man en mere krydret sandwich, kan kødbollerne drysses med paprika og chili.

 

 

 

Ingredienser

Ingredienser

  • 500 g. medisterfars
  • 2 løg skåret i strimler
  • 4 skiver bacon skåret i tern
  • 1 spsk æbleedikke
  • 1 spsk sukker
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • Salatblade
  • 10-12 tomater på stilk
  • 2 stk sandwichbrød
  • Sandwich mayonnaise
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden