123 v4

Nordiske krebinetter

4 pers.
60 min
Middel

Fremgangsmåde

Rør farsen med salt, mel, æg, mælk og de resterende ingredienser. Krebinetterne formes, paneres med paprika, rasp og finthakkede rodfrugter og steges på panden i rigeligt fedtstof 4-5 minutter op hver side.

Server f.eks. med honningglaserede rodfrugter.

Tip! Farsen kan i stedet formes til et farsbrød, der skal  bages i ovnen 45 minutter ved 170°C

Ingredienser

  • 600 g hakket kalve og svinekød (eller efter eget valg)
  • 1 æg
  • 100 g mel
  • 1 dl. mælk
  • 1 revet løg
  • 6 g salt
  • 2 g peber
  • 150 g blandede rodfrugter (gulerod, pastinak, selleri) i små tern eller groft blendede
  • rasp og persillekviste til pynt
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden