Okseruller med rustik salat
Fremgangsmåde
Rør kød og salt sejt i en skål. Tilsæt hvidløg, persille, spidskommen og peber og rør farsen godt sammen. Form kødet til 16 små ovale kødboller og pensel dem med en lille smule olie. Bag kødbollerne i ovnen ved 250° i ca. 10 minutter.
Vask kartoflerne grundigt, del dem i halve og kom dem i kogende vand tilsat salt. Bring kartoflerne i kog og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 7 minutter. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.
Steg kartoflerne gyldne i olie på en pande. Sæt kartoflerne til afkøling.
Feldsalat, gulerødder, kinaradisse, og mango skæres i grove stykker og blandes i en skål sammen med de afkølede, stegte kartofler.
Svampene svitses på en pande og hældes (sammen med væden fra panden) derefter over i skålen med grøntsagerne.
Bland en dressing af citron, olie, salt og peber. Smag dressingen til og hæld den over den grove salat.
Pynt salaten med rød snackpeber i skiver