Cover Head Nyhedsbrev

Ovnbagt svinefilet med ost

2
20-40
let

Afpuds din ​​svinefilet. Krydder den med salt og peber. Brun fileten i en stegepande, til den er gylden over det hele. Læg kødet på en bageplade beklædt med bagepapir.

Sæt svinefileten i ovnen ved 180 grader, indtil svinefileten har en kernetemperatur på ca. 68 grader. Lad kødet hvile i mindst 10 minutter.

Kog broccolien i letsaltet vand i 1 minut. Hæld vandet fra og skyl broccolien hurtigt i koldt vand.

Anret hjertesalaten og broccolien på to tallerkener eller et fad. Rør olivenolie, limesaft, salt og peber i.

Top salaten med skiver af svinefilet, frisk mozzarella, pesto og ristede pinjekerner.

Ingredienser

  • 400 g. svinefilet
  • 1 spsk. smør
  • 200 g. broccoli
  • 1 stk. hjertesalat
  • 100 gr. frisk mozzarella
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1/2 lime
  • 4 spsk. grøn pesto
  • 2 spsk. ristede pinjekerner
  • Salat og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden