Billede

Pasta med mørbrad og pesto

4
20 min.
Let

Smag kødet til med salt og tilsæt oksekrydderi. Steg skiverne i smør, til de er gyldne og lyserøde i midten.

Lad kødet hvile i 3 minutter inden servering.

Kog pastaen i letsaltet vand, indtil den er al dente. Hæld vandet fra og damp pastaen tør.

Rør pesto og spinat i pastaen.

Top pastaen med mørbrad og revet parmesan.

Ingredienser

  • 600 g. oksemørbrad i skiver
  • Salt
  • 2 spsk valgfri bøfkrydderi
  • 2 spsk smør
  • 500 g. frisk pasta
  • 8 spsk pesto
  • 65 g. babyspinat
  • 100 g. parmesan
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden