123 v23

Rodfrugtemos og syltede løg

4 pers.
35 min
Middel

Fremgangsmåde

Rodfrugtemos: Skræl kartofler, knoldselleri, gulerødder og persillerod og skær dem i grove tern.

Kog kartofler og rodfrugter møre. Kasser kogevandet.

Smelt smørret, tilsæt mælken og varm op.

Mos rodfrugterne med smør og mælk og vend creme fraiche og hakket persille i.

Syltede løg: Pil løgene og halver dem.

Kog vand, sukker og æbleeddike op i en gryde og kog perleløgene i ca. 1 min. heri.

Tag gryden af varmen og afkøl løgene i lagen

Ingredienser

  • 500 gr. bagekartofler
  • 200 gr. knoldselleri
  • 4 gulerødder
  • 1 persillerod
  • 4 spsk. creme fraiche 38%
  • 4 dl. sødmælk
  • 50 gr. smør
  • 3 stængler hakket persille
  • 25 stk. perleløg
  • 200 gr. sukker
  • 4 dl. vand
  • 4 dl. æbleeddike
  • salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden