432 v53

Rødvinsbraiseret lammeskank med chorizopølse

4 pers.
3½ time
Middel

Fremgangsmåde

Brun skankerne af i en gryde og hæld hele grydens indhold over i en stegeso. Tilsæt chorizopølse, løg, porrer, krydderurter og rødvin.

Lad det simre under låg i 3 timer ved 160°. Så falder kødet nemt fra benet. Den sidste halve time tilsættes kartoflerne, som vil "suge" den gode sky til sig.

Råmarinerede agurker: Alle ingredienser vendes sammen og kan serveres til alle typer retter, hvor det friske og sprøde fra agurkerne går godt i spænd sammen med tunge retter.

Ingredienser

  • 4 lammeskanker
  • 600 g kogte kartofler i skiver
  • 100 g chorizopølse i skiver
  • 1 løg i grove tern
  • 1 porrer skåret i 2 cm ringe
  • 1 flaske rødvin
  • Friske krydderurter (rosmarin, timian og persille)
  • Råmarinerede agurker
  • 2 agurker uden kerner skåret i grove stykker
  • ½ dl hvid balsamico
  • 2 spsk. flydende honning
  • 1 bundt dild
  • Groft peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden