123 v25

Rucola med druer og gedeost

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Skyl go slyng rucola tør. Halver druerne. Skær pærerne i kvarte, fjern kernehus og skær pærerne i juliene. Rist nødderne i ovnen ved 160°C i 12 min. og lad dem afkøle. Hak nødderne.

Skær gedeosten i skiver på en halv centimeter og rist osten på en tør, varm pande et kort øjeblik på hver side, eller karameliser dem let med en brænder.

Vend rucola med druer, pærer, ost, honning og olie. Drys til sidst med nødderne

Ingredienser

  • 1 bakke rucola
  • 200 gr. røde druer uden sten
  • 2 pærer
  • 200 gr. gedeost (gerne rulle)
  • 50 gr. mandler
  • 2 spsk. akacie honning
  • 2 spsk. olivenolie
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden