123 v34

Spicy chili con carne

4 pers.
45 min
Middel

Fremgangsmåde

Pil og hak løg og hvidløg. Skær chilien over på langs og fjern kernerne. Hak den meget fint. Skrub gulerødder under koldt vand og skær dem i tern. Skær peberfrugten i strimler.

Varm en gryde op med ca. 1 dl. olie og kom løg, chili, brun farin, spidskommen og hvidløg i til det får let farve. Tilsæt timian og kødet, og brun det godt af.

Sigt kidneybønnerne, så væden løber fra. Kom bønner, gulerødder, chili, flåede tomater og vand i gryden. Kog det hele igennem 20 - 25 min.

Server med creme fraiche på toppen og evt. ris til.

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ eller hel rød chili
  • 5 gulerødder
  • ½ peberfrugt
  • ½ kg hakket oksekød
  • 1 dåse kogte kidney bønner
  • 1 dåse flåede tomater
  • 3 dl. vand
  • 1 tsk. brun farin
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Et par stængler frisk timian eller tørret
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden