
Woks af svinemørbrad med pærer, squash og ingefær
Fremgangsmåde
Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pærerne ud i tynde både med skrællen på.
Krydr kødstrimlerne med salt og peber. Varm halvdelen af olien i en stor pande eller en wok ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
Varm olien i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt peberfrugter og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt squash og pærer og steg i yderligere et par minutter under omrøring. Vend groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon i. Varm det igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend mørbradstrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt.
Smag til med salt og peber. Jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand, hvis væsken ønskes jævnet og ikke tynd.
Byd kogte ris til retten.