Boller i karry
Boller i karry - når det skal være både nemt og smagfuldt.
En klassiker som egner sig perfekt til aftensmaden, med den gode smag af hakket kalv- og flæsk blandt i karry.
Alle vores færdigretter er hjemmelavede, efter egen opskrift og lavet af vores egne kokke.
Bemærk: Kun til afhentning
Kødboller (42%) ( hakket grisekød (43%), hakket kalvekød (14%) mælk, løg, ÆG, HVEDEMEL, salt, peber), vand, PISKEFLØDE (5%), løg (5%), æble, gulerod, majsstivelse, margarine (palmeolie, rapsolie, vand, salt, emulgator (E472, E322) aroma, farve (E160a)), bouillon (salt, hønsefedt, oksefedt, glucosesirup, aroma, kylling, syre (E330, E270, E 327) krydderi, karamelsukker, maltodextrin, rosmarinekstrakt), karryblanding (tilsat HVEDE), salt, peber. Varmebehandlet.
Energi | 402 kJ / 96 kcal |
---|---|
Fedt | 5,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,7 g |
Kulhydrater | 5,3 g |
- heraf sukkerarter | 1,6 g |
Protein | 6,2 g |
Salt | 1,2 g |
Opskrifter
Holdbar 3 døgn ved højst +5°C. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Varmes op til kogepunktet og varmes igennem 5-10 minutter. Skal gennemvarmes til en kernetemperatur på 75°C.