And Økologisk - 3 kg
Vores økologiske ænder kommer fra Rønhøjgaard.
Rønhøjgaard drives af familien Nielsen, der har et øget fokus på kvalitetsprodukter, og familien opdrætter nogle af de bedste økologiske ænder i Danmark.
Ænderne får masser af plads, luft under vingerne, kvalitetsfoder og omsorg, hvilket er nøglen til det gode resultat, og gør at ænderne bliver store og flotte og i øvrigt med omkring 10% mindre fedt end konventionelt opdrættede ænder.
BEMÆRK FÅES KUN PÅ FROST
Det er din garanti for en god og økologisk juleaften.
Denne and er til 3-4 personer.
Obs. æbler og svesker følger ikke med.
Bemærk: Kun til afhentning
Økologisk hel and. Frost.
Energi | 920 kJ / 220 kcal |
---|---|
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Brun anden ved 250°C i 20 minutter med brystet nedad, vend den og dæmp varmen til 160°C – hæld eventuelt fedtet fra.
Hæld ca. ½ liter vand i bradepanden og lad anden stege ca. 2 timer.
Mærk ved låret, om det løsner sig, og se om kødsaften er klar.
Langtidsstegt and
Læg en rist over bradepanden.
Læg den klargjorte and med brystsiden nedad på risten.
Hæld 1 liter vand i bradepanden.
Sæt den i en forvarmet ovn ved 130°C.
Lad den stege i ca. 4 timer.
Vend anden og lad den stege videre med brystet opad i 1 time og 3 kvarter.
Altså ca. 6 timers stegetid i alt.