Andebryst - Berberi med appelsinmarinade
Andebryst af Berberi and sikrer dig et velsmagende andebryst, der er dejlig mørt, og som samtidig er uden et alt for stort et fedtlag.
Dette bryst har vi marineret i en appelsinmarinade, som er en helt klassisk marinade til and.
Berberi andebryst (95%), marineret med 5% marinade (delvis hærdet rapsolie, dextrose, krydderier og krydderiekstrakter (bl.a. løg, peber, paprika, chili, orange), salt, hydr. raps- og majsprotein).
Energi | 1024 kJ / 245 kcal |
---|---|
Fedt | 21 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,3 g |
Kulhydrater | 0,9 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0,7 g |
Opskrifter
Håndtering:
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Opbevares ved maks. 5 grader og anvendes samme dag som åbning.
Opskrift:
Læg andebrystet i en lille smurt bradepande. Stil bradepanden i ovnen ved 225°C ca. 20 min. Lad kødet trække under alufolie 15-20 min. Skær kødet i tynde, skrå skiver.